Tjänster

Här har du en etablerad verkstad som erbjuder en helhetslösning för alla tänkbara tjänster för din bil. Vi erbjuder professionella och prisvärda tjänster inom bilvård och däck samt har en bilverkstad för reparationer och service. Våra priser tål att jämföras!

Vår ambition är att i varje enskilt uppdrag leverera en produkt med marknadsledande kvalitet. Vi arbetar utifrån nollfelsprincipen där en kontinuerlig förbättring av kvalitetsnivån eftersträvas. För att identifiera förbättrings-områden genomför vi regelbundna kvalitetsuppföljningar av våra produkter och utförda uppdrag.Vi väljer komponentleverantörer som i linje med vår egen kvalitetspolicy kan leverera produkter som håller högsta kvalitet. Vi utvärderar våra leverantörer löpande och sorterar bort de aktörer som inte håller måttet.

Vi säljer även kompletta lagersatser till de flesta manuella växellådorna.(Ex: PK5, 6, PF 6,
Drev , axlar mm.
Nissan, Opel, Renault, VW, Audi, mm.
Och kompletta fabriksrenoverade manuella växellådor, samt automatlådor.
Till Konkurenskraftiga priser med garantier.
Varför inte en ny fabriksrenoverad växellåda i Er bil ,
Ni lämnar bilen ef ter ök på morgonen och hämtar den samma dag 
Vi byter även koppling om det behövs. 

P.S:  Vi kan även reparera era växellådor enl ök.

Vid renovering strävar vi alltid efter att uppnå så hög finish så möjligt. Vårt mål är att hålla högsta möjliga precision på vårt arbete för att garantera att du som kund blir 100% nöjd.
Bilservice, felsökning och reparationer på alla bil märken samt vi har stor kompetens inom renovering av växellådor både (automat/manuell) och alla motorer 25 års erfarenhet inom yrket